Lejrskole /

Lejrskole for 4.-6. klasse

Nordsøen Oceanarium tilbyder en 2 dages lejrskole med fokus på Nordsøens fisk og fiskeri. Hvis I ønsker at bruge flere dage i Hirtshals og omegn, giver vi gerne bud på andre aktiviteter. Opholdet kan forlænges ved overnatning på Motel Nordsøen, som ligger i tilknytning til Oceanariet.

Gennem arbejdet i vådlaboratoriet, studier ved akvarier og udstillinger og ikke mindst på besøget på fiskeauktionen og havnen, oplever eleverne på egen krop fiskens vej fra hav til bord.

Program

Dag 1

 18.00

Aftensmad i cafeen
Vi tilbyder to menuer (med salat som tilbehør):

  • Fiskefrikadeller med flødekartofler
  • Kødlasagne

Menuerne bestilles på forhånd - senest tre dage før besøget. Husk at gøre opmærksom på eventuelle krav/forbehold i forhold til menuen (sukkerfri, laktosefri o.lign.).

 Aften 

Klargøring af foder
Deltagerne arbejder i grupper med at klargøre foder - hver gruppe får sit fodringssted. Når foderet er klar, følges deltagerne med guiden rundt og fodrer ved de forskellige akvarier. 

Fælles hygge ved Oceanariet
Det er muligt at nyde medbragt kage og saft - de voksne har adgang til kaffe/te/cacao. Herefter siger deltagerne godnat til sælerne og vi laver solnedgang i Oceanariet.

Dag 2

05.30

Vækning, morgenmad og pakning

 06.30

Afgang til Hirtshals Fiskeauktion
Efter besøg på auktionen går vi via havnen tilbage til Oceanariet. Husk varmt tøj og praktisk fodtøj. Der er vådt om max. 5 gr. i auktionshallen.

 08.00

Solopgang ved Oceanariet
Vi tager et gruppebillede og siger farvel til hinanden

Praktiske oplysninger:
Andet ankomst- og afgangstidspunkt kan aftales på forhånd. Det er også muligt at lave andre aktiviteter end de nævnte. Dette skal aftales på forhånd.

 Medbring 

Toiletgrej, sovepose, liggeunderlag (VIGTIGT – gulvet er koldt og hårdt), lommelygte (ikke laserlygter!).

 Priser

7800 kr. pr. hold – max. 28 børn + 4 voksne - 7300 kr. for skoler og institutioner beliggende i Hjørring Kommune. Ekstra personer koster 200 kr. pr. stk. Foldemadras kan lejes for 30 kr. pr. stk - bestil gerne i forvejen

Ved ekstra mange deltagere, tilbyder vi et dobbeltarrangement.